zvezda

O nas

Mikrozobozdravstvo Zvezda

Neprestano stremimo k temu, da bi naša ordinacija sledila najnovejšim smernicam in vam nudila le najboljšo in najprimernejšo oskrbo, kajti le najboljše je dovolj dobro za vas.

 

Z vami želimo graditi dolgoročne odnose, ki temeljijo na zaupanju v to, da smo tu za vas in delamo za vaše dobro. Želimo si, da bi bil vsak, ki nam zaupa skrb za svoje zdravje, z nami tako zadovoljen, da bi našo oskrbo priporočil tudi svojim družinskim članom in prijateljem. Le tako se lahko vzpostavi kakovostno sodelovanje med zdravnikom in pacientom, ki mu zaupa svojo oskrbo.

 

Glavna cilja, ki ju imamo stalno pred očmi, sta zdravje vaših ust in lep nasmeh, kar je tesno povezano z vašim kakor tudi našim zadovoljstvom.

Štern Rok, dr.dent.med.

Pri svojem poklicu me veseli predvsem praktično delo, ki vzpodbuja ustvarjalnost. Navdušujejo me novi pristopi, tehnike in materiali v zobozdravstvu, zato veliko prostega časa porabim za dodatno izobraževanje in komaj čakam, da lahko s svojim znanjem in veščinami pomagam ljudem.

 

Prihajam iz Koroške, izpod vznožja Uršlje gore. Po gimnaziji sem se leta 2003 vpisal na Medicinsko fakulteto Univerze v Ljubljani. Po končanem študiju sem opravljal pripravništvo v ZD Ljubljana, večino tega dela pa sem opravljal na Stomatološki kliniki, kjer sem se tudi prvič srečal z mikrozobozdravstvom.

 

Za mikrozobozdravstveni pristop sem se odločil po obisku 1. mednarodnega kongresa MicroVision v Pragi, kjer so mi samo še dokončno potrdili prepričanje, da brez ustrezne povečave in svetlobe kvalitetno zobozdravstvo ni mogoče. Navdušilo me je, da lahko z mikroskopom vidim stvari, ki so bile prej očem skrite, hkrati pa to pokažem tudi vam.

Prvo samostojno delo po končanem študiju sem opravljal v ZD Kamnik, nato pa še v zobni ambulanti s koncesijo. Ker ne v enem, ne v drugem okolju ni bilo dovolj časa, da bi se popolnoma posvetil pacientu, predvsem pa ni bilo možnosti, da bi strankam nudil najboljše in najsodobnejše storitve, sem se odločil za samostojno pot v zasebni ordinaciji. Tukaj lahko svojim strankam nudim sodobne in visoko kakovostne storitve, ki vključujejo pristope, katerih učenju in izpopolnjevanju sem posvetil ogromno časa in energije.

Uporaba mikroskopa mi omogoča še večjo natančnost pri delu in zato veliko večjo kakovost končnega izdelka. Mikroskop in profesionalni fotografski aparati dajejo možnost vizualne komunikacije z vami. Tako vam v nasprotju z večino drugih zobozdravnikov na velikem ekranu pokažem, ZAKAJ je potrebno opraviti določen poseg in tako odpravim še zadnje dvome o pravi izbiri posega.

 

Da lahko sledim najnovejšim pristopom v zobozdravstvu, se neprestano učim in vzdržujem stike s strokovnjaki po celem svetu, ki z veseljem pojasnijo svoje metode, tehnike in raziskave, nudijo dodatna izobraževanja in so na voljo za nasvete. Obiskujem izobraževanja po celem svetu – v Nemčiji, Združenih državah Amerike, Hrvaški, Portugalski, Češki, Hrvaški, Italiji …

 

Seveda pa se moje življenje ne vrti le okoli zobozdravstva. Prosti čas preživljam predvsem v družbi žene in hčerkice ter prijateljev, preostanek časa pa preživim tudi v naravi, na kolesu, golfu ali pa pod vodo, saj sem strastni potapljač na dah.

1st MicroVision International Congress – Prague 2015

Skupaj s skupino zobozdravnikov iz celega sveta po koncu tečaja mikropreparacij.

Tečaj implantologije – Brazilija 2024

Kot učitelj sem tudi član ekipe RIPEGlobal, kjer zobozdravnikom iz celega sveta nudimo dodatna izobraževanja iz vseh zobozdravstvenih posegov. Sam sem učitelj za konzervativna, protetična in implantološka izobraževanja. V sklopu implantološkega izobraževanja smo se z našimi zobozdravniki januarja 2024 odpravili v Brazilijo, kjer smo 5 dni operirali paciente in jim omogočili zobozdravstveno oskrbo, ki si je brez naše prisotnosti ne bi mogli privoščiti. Naši zobozdravniki so pripotovali iz Avstralije, ZDA, Kanade, Portugalske in Velike Britanije.