Krivi zobje

Mnogo odraslih ni zadovoljnih s postavitvijo njihovih zob. Velikokrat se lahko zobe poravna z uporabo nevidnih ortodontskih aparatov, kjer se večina teh nepravilnosti poravna že v 4-6 mesecih.

Vedno več odraslih se odloča za poravnavo zob. Nepravilnosti, ki v otroštvu niso upravičile ortodontskega zdravljenja na stroške ZZZS, se z leti slabšajo in postanejo tako moteče, da si stranke zaželijo poravnavo z nevidnim zobnim aparatom.

Izdelava nevidnega ortodontskega aparata izgleda tako, da se ob prvem obisku stranko poslika s fotoaparatom in odtisne začetno stanje. Te odtise se potem pretvori v digitalno obliko in se s pomočjo posebnih računalniških programov načrtuje želeno končno stanje. Nato se izdela individualne prozorne opornice, ki se ponavadi menjajo na 14 ali 7 dni. Vsakih 4-6 tednov se naredi kontrola pri zobozdravniku, kjer dobite tudi opornice za naslednjih 4-6 tednov.

Prednost našega načina ortodontske obravnave z nevidnimi zobnimi aparati je ta, da vse izdelamo v naši ambulanti in zobotehničnem laboratoriju. To v primerjavi z uporabo sistema Invisalign zniža naše stroške in s tem naredi terapijo cenovno bolj dostopno tudi za vas.

Komentarji niso omogočeni.