Zobne luske

Oskrba z zobnimi luskami je lahko dologročna sprememba, ki vam nudi lep nasmeh in obilo samozavesti, lahko pa vam povzroči veliko škode in težav, v kolikor izvedba ni maksimalno natančna in kvalitetna.

Pogosto je prvo vprašanje, ki ga dobimo od strank – koliko stane zobna luska. Na to vprašanje je enostavno odgovoriti – med 400 in 500 euri odvisno od materiala in števila zob, ki jih oskrbimo. Ampak za ceno se skriva mnogo dejavnikov, ki jih je težko razložiti po telefonu ali elektronski pošti, in jih stranke doživijo šele po tem, ko jih sprejmemo v našo obravnavo.

Pri kvalitetni izvedbi lusk se namreč pogovarjamo o storitvi, ki je lahko isto lepa kot prvi dan še po 15 ali 20 letih. Pri slabi izvedbi, pa je včasih potrebna menjava zobnih lusk že po 2 ali 3 letih, ko se pojavijo težave „poceni“ izvedbe.

Kvalitetna izvedba se začne s fotografiranjem stranke, odtisi trenutnega stanja in izdelavo modelacije novega nasmeha. To ni instant rešitev, ki bi bila enaka za vse stranke, ampak je 100% prilagojena vsakemu posamezniku. Zobozdravnik skupaj z zobnim tehnikom načrtuje končni izgled še preden s obrusi en zob! Ko je načrt digitalno izdelan se ta prenese v usta stranke, ki lahko tako oceni končni izgled preden se sploh začne izdelava. Tako se izognemo neprijetnim presenečenjem in šele takrat se lotimo posega.

Pri takih posegih je nujna uporaba povečevalnih lup ali še bolje zobozdravniškega mikroskopa. To nam omogoča, da odstranimo kar se da malo zobne substance in je izdelava zobnih lusk zaradi tega manj invazivna. Samo natančnost v vsakem od teh korakov vam zagotavlja, da bo rešitev dolgotrajna. Kajti poceni rešitve so poceni samo na kratek rok, kvalitetna storitev pa vam zagotavlja dolgoročni uspeh in ugodnost.

Komentarji niso omogočeni.